fbpx
Шоу-бізнес

Міранда Керр знялася в рекламі власної органічної косметики

 Колишній ангел Victoria’s Secret, знаменита 30 – річна топ – модель Міранда Керр знялася в новій фотосесії для власної марки органічної косметики Kora Organics by Miranda Kerr. На фото дівчина позує на золотому піску. Одягнена вона в легке плаття ментолового кольору. Міранда Керр розповіла, що є пристрасною шанувальницею здорового способу життя, корисної їжі і натуральної косметики.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 «Я виросла в крихітному австралійському містечку, так що ціную принадність всього, що пов’язано з природою і натуральністю. На жаль, ось вже 7 років я живу в забрудненому мегаполісі. Але я знайшла для себе вихід: купую тільки сертифіковану органічну їжу, вирощую трави на веранді», – зазначила Міранда Керр.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 А оскільки органічна косметика на ринку представлена ​​в обмеженій кількості, в 2007 році модель відвідала думка створити власну торгову марку в цьому напрямку. Так народилася косметика Kora Organics by Miranda Kerr. За словами знаменитості, тепер вона забезпечує найкращий догляд для себе і для своєї шкіри власними руками.

 За матеріалами: spletnik.ru

Читайте також: