fbpx
Новини світу

Прем’єр-міністр РФ звільнив першого заступника голови Роскосмосу Олега Фролова

Кадрові чистки в Роскосмосі тривають. Слідом за зміщенням з посади керівника Федерального космічного агентства Володимира Поповкіна своєї посади позбувся заступник голови Роскосмосу Олег Фролов.

На сайті російського уряду повідомляється, що піти у відставку Фролову запропонував прем’єр-міністр Дмитро Медведєв. У заяві заступника голови Роскосмосу говориться, що він просить звільнити його від займаної посади «за власним бажанням». Про можливого наступника Фролова, як і про місце подальшої роботи екс-заступника голови Роскосмосу інформація відсутня.

Читайте також:  Чеський євродепутат намагається зірвати продовження вільної торгівлі з Україною

Одним з нових заступників голови Роскосмосу вчора затверджений колишній президент «АвтоВАЗу» Ігор Комаров. 10 жовтня був підписаний указ про призначення нового керівника Федерального космічного агентства – місце Володимира Поповкіна на посаді глави Роскосмосу зайняв Олег Остапенко, який до цього працював у міністерстві оборони.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

Олег Фролов обіймав пост заступника керівника Роскосмосу з минулого року. Серед його колишніх місць служби – Федеральне агентство з постачання озброєння, головне управління ЗС РФ, Військово-космічна академія імені Можайського.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: