fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «”Чорноморець”- досить агресивна команда», – тренер «Лудогорця»

Головний тренер болгарського «Лудогорця» Стойчо Стоєв поспілкувався на прес-конференції з журналістами перед матчем у Лізі Європи проти «Чорноморця». Нагадаємо, що матч «Чорноморець» – «Лудогорець» сьогодні пройде в Одесі. Початок зустрічі – о 22:05.

«Я очікую дуже цікавої гри, тому що обидві команди є новачками в Лізі Європи і вперше грають один з одним», – заявив Стойчо Стоєв.

Він зазначив, що очікує сьогодні ввечері захоплюючого матчу і заповнених трибун.

«Про одеський клуб я знаю чимало, вже подивився багато матчів. Це досить агресивна команда, яка добре підготовлена ​​фізично, грає швидко, однак стиль відрізняється від нашого», – міркує болгарський фахівець.

На його думку, «Чорноморцю» та «Лудогорцю» подобається грати в «активний футбол», тому сьогодні ввечері очікується хороший матч.

«Виходячи з того, як одеський "Чорноморець" і ми грали раніше, я сподіваюся, що наші очікування підтвердяться, і ми будемо виглядати веселіше», – підсумував Стоєв.

Нагадаємо, що сьогодні свої матчі в Лізі Європи зіграють також «Дніпро» та «Динамо». Кияни вдома приймуть «Тун», а дніпряни зіграють на виїзді з «Пасушем».

За матеріалами: championat.com

Читайте також: