fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Пасуш Феррейра» – «Дніпро»: непроста перемога «дніпрян»

Сьогодні в португальському Гімарайнш пройшов матч у рамках Ліги Європи між « Пасуш де Феррейра » і « Дніпром». Примітно, що з самого ранку місто буквально « накрило» дощем. На щастя, за пару годин до початку матчу дощ закінчився.

Варто відзначити, що на стадіоні в Гімарайнші майже не було глядачів. Втім, це було на руку «Дніпру» – прекрасно було чути українських уболівальників. Хуанде Рамос випустив на поле основний склад. Втім, це і очікувалося, так як у матчі з «Карпатами» іспанець дав відпочити ряду провідних гравців. « На лавці» залишився тільки Федецький, який зіграв у Львові.

Гості почали активніше матч. Це матеріалізувалося в кілька ударів у створ воріт «Пасуша». На 20-й хвилині матчу забійний момент не реалізував Калинич – воротар «Пасуша» грубо обрізався, «віддавши» м’яч хорвату. Однак Калинич цим шансом скористатися не зміг. Після цього у «Дніпра» було кілька хороших моментів, проте реалізувати їх «Дніпро» так і не зміг.

Під кінець 1-го тайму ініціативою заволодів «Пасуш». Команда Рамоса була змушена «сісти» на свою половину поля, відбиваючись від атак португальців. Втім, на перерву команди пішли, так і не відкривши рахунок – 0:0.

Другий тайм «Пасуш» почав активно. У перші хвилини другої 45-хвилинки португальці створили кілька небезпечних моментів біля воріт Бойка. Рамос відповів на це заміною – замість Канкави вийшов Жуліано. Бразилець трохи « додав » в атакуючих діях « Дніпра». До 67- ї хвилини Рамос «виклав всі карти на стіл», випустивши на поле Селезньова і Матеуса.

Втім, це аніскільки не збентежило «Пасуш». Португальці активно йшли вперед, загрожуючи воротам «Дніпра».

Незважаючи на це, відкрив рахунок у матчі саме «Дніпро». Простріл Коноплянки з лівого флангу на 83-й хвилині замкнув Ротань – 0:1. Після цього команду Рамоса «прорвало». Коноплянка на 86-й хвилині матчу продемонстрував «фірмовий» забіг по лівому флангу, увірвався в штрафну «Пасуша» і ударом під воротаря подвоїв перевагу «Дніпра» – 0:2.

Як підсумок, «Дніпро» здобуває важливу перемогу в Португалії з рахунком 0:2.

Читайте також: