fbpx
Без категорії

Львів прийняв рішення відправити заявку на проведення зимової Олімпіади-2022

На сьогоднішній сесії міської ради Львова прийнято рішення відправити заявку до Міжнародного олімпійського комітету на проведення зимових Олімпійських ігор 2022 року.
 
Глава комітету з підготовки заявки на проведення Олімпіади-2022, віце-прем’єр України Олександр Вілкул, коментуючи це рішення, зазначив, що для всього Карпатського регіону в цілому і для Львова зокрема проведення Олімпіади – "це нові можливості для розвитку, залучення інвестицій, створення нових робочих місць".
 
Заявка на проведення Олімпіади -2022 у Львові, Тисовці /Львівська область/ і Боржаві /Закарпатська область/ буде офіційно затверджена на засіданні Генеральної асамблеї Національного олімпійського комітету України, яке відбудеться 5 листопада. У Боржаві пропонується організувати гірськолижні змагання, у Тисовці – «сніжні змагання», а у Львові – облаштувати «льодову зону».
 
14 листопада представники ОКУ направлять офіційний лист до Міжнародного олімпійського комітету про намір України взяти участь у боротьбі за право організації Олімпіади -2022.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 

Кому потрібні олімпійські ігри 2022 у Львові? (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: