fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/14. «Динамо» – «Тун». Анонс матчу

Сьогодні ввечері в Києві, на стадіоні НСК «Олімпійський» в рамках групового етапу Ліги Європи сезону 2013/ 14 пройде матч «Динамо» – «Тун». Початок зустрічі – о 20:00, розсудить команди турецький арбітр Халіс Озкайя.

Пряма трансляція запланована на телеканалах «Україна» та «Футбол».

Відзначимо, що київське «Динамо» після двох нічийних результатів з віденським «Рапідом» і полтавською «Ворсклою» зуміло без проблем виграти у донецького «Металурга» і столичного « Арсеналу». Цілком можливо, що в якійсь мірі ці перемоги легко далися «біло-синім». Після цього наставник «Динамо» Олег Блохін дозволив навіть заявити, що його даремно критикують, а у киян взагалі не було ніякої кризи. Матч проти швейцарського «Туна» буде відмінним шансом для Блохіна довести свої слова на ділі. Крім того, «Тун» для вболівальників киян є вкрай принциповим суперником. Нагадаємо, що в 2005 році «Тун» не пустив «Динамо» в єврокубки.

У двох останніх матчах чемпіонату Олег Блохін провів жорстку ротацію складу. Зокрема, тренер вирішив змінити основний склад «Динамо» порівняно з попереднім відрізком футбольного сезону. В основі вийшли Шовковський, Сидорчук та Макаренко, в той час як на лавці запасних виявилися Коваль, Тремулінас, Данило Сілва, Вукоєвич і Аруна. Дуже цікаво, яким сьогодні виявиться стартовий склад «Динамо». Особливо йдеться про вихід зі стартових хвилин Тремулінаса і Макаренка. Молодий вихованець киян вже заслужив дебюту в єврокубках.

Цілком можливо, що тренерський штаб «Динамо» зважиться на невелику ротацію складу. Зокрема, ті ж Данило Сілва, Аруна або Роман Безус цілком можуть з’явитися у стартовому складі команди. З іншого боку, результати в Лізі Європи для киян зараз не менш важливі, ніж поєдинки у Прем’єр-лізі.

За матеріалами: football.ua

Читайте також: