fbpx
Політика

Герман: Провалу євроінтеграції України не буде

 Народний депутат, член парламентської фракції «Партії регіонів» Анна Герман висловила впевненість у тому, що провалу євроінтеграції України не буде, і Угода про асоціацію з Євросоюзом буде підписана. Про це вона заявила на засіданні Верховної Ради в четвер, 24 жовтня.

 «Перше і головне – я прошу численних лідерів української опозиції не шукати потенційних винних у провалі євроінтеграції. Провалу євроінтеграції в Україні не буде», – наголосила Анна Герман.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

 Разом з тим регіоналка звинуватила лідера фракції «Батьківщина» Арсенія Яценюка в тому, що він свідомо не допустив включення до порядку денного законопроекту, що дозволяє Юлії Тимошенко відправитися на лікування до Німеччини. Вона впевнена, що опозиціонер це зробив з метою провалу підписання Угоди про асоціацію. Таким чином він хоче уникнути звільнення Тимошенко і висунути свою кандидатуру на президентських виборах у 2015 році. Але якщо Україна все ж підпише угоду, то Яценюку президентство не світить, оскільки Віктор Янукович, підписавши цей документ, «піднімається на таку висоту, що йому жоден опонент ні в цьому залі, ні поза цим залом не страшний».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: