fbpx
Політика

Власенко закликав Міщенка відкликати свій законопроект про лікування за кордоном

 Захисники Юлії Тимошенко вважають неприйнятним законопроект депутата Сергія Міщенка, відзначаючи, що той фактично не є законом про лікування екс-прем’єра. Про це сьогодні, 24 жовтня, повідомив один із захисників Тимошенко, екс-депутат Сергій Власенко.

За його словами, законопроект Міщенка не має ніякого відношення ні до євроінтеграції, ні до лікування або звільнення Юлії Тимошенко.

«Цей закон внесений гідним сином Генпрокурора Пшонки. Він повинен бути відкликаний колишнім депутатом фракції БЮТ, людиною, яка виграла вибори на гаслах про те, що звільнить свій округ для Юлії Тимошенко», – зазначив Сергій Власенко.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Він підкреслив, що те, що робить Міщенко, є профанацією євроінтеграції.

Як зазначив Власенко, у законопроекті Міщенка є стаття, яка стосується зобов’язань держави, що приймає на лікування хворого. При цьому, як стверджує захисник Тимошенко, всі, хто ознайомився з цим документом, переконалися, що прийнявши хворого, та чи інша країна фактично стає учасником політичних репресій.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

«Це держава зобов’язана створити в клініці філію Качанівської колонії. Ця держава зобов’язана повернути політичного в’язня в Україну та зобов’язана створити тюремні умови в місці знаходження такого хворого», – розповів Сергій Власенко.

Він вважає, що такий законопроект є неприйнятним для будь-якої країни, яка поважає демократичні принципи.

У зв’язку з цим, Власенко закликав Міщенка згадати, що він є колишнім членом БЮТ, і відкликати цей законопроект.

Читайте також: