fbpx
Шоу-бізнес

Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька оселилися поруч з лікарнею де перебуває їхня дочка

  14-річна дочка Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької вже 12-й день не виходить з коми, а її стан оцінюється як стабільний, але важкий.

Режисер Андрій Кончаловський і актриса і телеведуча Юлія Висоцька зняли квартиру неподалік від лікарні в Марселі, в якій і лежить їхня дочка Марія. 14-річна Маша все ще перебуває в комі після страшного ДТП, в яке потрапила вона разом з батьками.

Прес-секретар Юлії Висоцької підтвердила, що стан Марії залишається стабільно важким. Представниця актриси повідомила: «Все те ж саме. Поки в реанімації. Ну, вони разом з нею, природно, вони поруч».

Нагадуємо, що 12 жовтня Андрій Кончаловський разом з дружиною і дочкою потрапили в ДТП у Франції. Режисер сидів за кермом орендованого автомобіля марки Mercedes і, не впоравшись з керуванням, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із зустрічним автомобілем. Дівчинка не була пристебнута ременем безпеки, тому одержала серйозні травми.

Аварія, до слова, сталася в той день, коли родина Андрія Кончаловського відзначала сумну річницю – двадцять п’яту річницю смерті матері режисера.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: