fbpx
Шоу-бізнес

Світлана Свєтікова народила сина

  Співачка, випускниця проекту «Фабрика зірок» Світлана Свєтікова народила сина, батьком якого є фігурист-акробат Олексій Поліщук. Хлопчик з’явився на світ в одному з пологових будинків Москви. Зараз молода, новоспечена зіркова мама і новонароджений синочок почуваються добре.

Як каже співачка, її переповнюють емоції, адже такого щастя вона ще в житті не відчувала.

Співачка під час свого інтерв’ю розповіла, що стать дитини вона дізналася ще до того, як зробила УЗД. Світлана казала, що вагітність протікала дуже добре і практично ніякого дискомфорту їй не доставляла. Вже дещо пізніше, зробивши УЗД, лікарі підтвердили припущення Світлани, сказавши, що у неї дійсно народиться хлопчик, спритний і неспокійний, на що Свєтікова, розсміявшись, сказала: «Так у нас же тато акробат! І син – у нього!».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

До слова, малюк, будучи ще в утробі матері, постійно бешкетував і проявляв активність, і часто заважав їй заснути. Як розповіла Світлана Свєтікова, їй навіть доводилося вмовляти сина заспокоїтися.

Також співачка зізналася, що ні крапельки не переживала перед пологами, так як вона так довго чекала цієї важливої ​​події. Протягом всієї вагітності її підтримував батько дитини, Олексій Поліщук. Світлана Свєтікова сказала: «Не уявляю свого життя без нього. За два роки, прожитих разом, ми жодного разу не посварилися».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: