fbpx
Політика

Партія «УДАР» закликала Рибака не приймати закони з порушенням регламенту

 Представники партії «УДАР» звернулися до спікера Верховної Ради Володимира Рибака з вимогою припинити приймати закони з порушенням регламенту.

Як повідомила прес-служба політичної сили, під час голосування за деякими законопроектами, представники фракції зафіксували низку порушень. Так, наприклад, депутат Павло Розенко став свідком неперсонального голосування з боку представників Партії регіонів при розгляді законопроекту про внесення змін до Держбюджету-2013 щодо погашення заборгованості за енергетичні ресурси.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Під час обговорення даного законопроекту Павло Розенко також звернувся до Рибака з вимогою припинити практику, коли голосування за закони проходить в першому читанні всупереч тому, що до них є зауваження. За словами депутата, перш ніж приймати даний законопроект, необхідно вислухати представників уряду і дізнатися, чому зміни не були внесені до Держбюджету ще за підсумками першого кварталу.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

При цьому наголошується, що це далеко не єдиний законопроект і неперсональне голосування – не єдина проблема, що порушує регламент. У прес-службі «УДАРу» заявили, що не рідкісні випадки голосування за законопроекти без їх попереднього обговорення.

Читайте також: