fbpx
Політика

Партія регіонів проти ухвалення закону під одну людину – Чечетов

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Михайло Чечетов вважає неприйнятним ухвалення парламентом закону під одну людину. За його словами, нереальна навіть імовірність розгляду такого документа.

Як заявив Чечетов, у світі немає законів з прізвищами людей, оскільки це є проявом авторитаризму і диктатури.

«Чому б тоді БЮТу не прийняти закон, Юлія Тимошенко – довічний Прем’єр-міністр України і передає цю посаду у спадок? А Олександр Турчинов – Генеральний секретар ООН?», – зазначив депутат.

Він підкреслив, що будь-який закон встановлює правила абсолютно для всіх без винятку і ніколи не приймається для окремих осіб. Як вважає регіонал, проект Яценюка попросту нівелює принцип рівності всіх перед законом.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Як стверджує Михайло Чечетов, Україна повністю виконала свої зобов’язання перед ЄСПЛ, що можуть підтвердити в самому суді, в той час як опозиція своїми пропозиціями прагне лише зірвати євроінтеграцію України.

Нардеп упевнений, що які б закони і заходи не вживалися, Тимошенко все одно до останнього буде робити все, щоб не вийти з лікарні до саміту у Вільнюсі.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

«Для опозиції важливіше зірвати нам саміт, ніж отримати лікування екс-прем’єра за кордоном. Це груба тактика опозиціонерів. Вони пропонують завідомо неприйнятні або нездійсненні варіанти, щоб звинуватити владу в небажанні домовлятися», – додав Чечетов.

На його думку, опозиція розуміє, що підписавши Угоду про асоціацію, у неї не залишиться ніяких козирів на вибори в 2015 році і це хвилює опозиціонерів набагато більше, ніж доля Тимошенко чи України.

Читайте також: