fbpx
Політика

Олег Ляшко звинуватив Яценюка і Партію регіонів у змові

 Звертаючись до громадян України з парламентської трибуни 24 жовтня, народний депутат України Олег Ляшко заявив, що ні для кого не є секретом, що збори у Верховній Раді – найбільш цинічні збори, які можна тільки уявити, а українська політика – найбрудніша і підла в усьому світі.

 На доказ своїх слів Олег Ляшко навів сьогоднішній випадок, коли Партія регіонів, незаконно вдавшись до фальсифікацій, ухвалила зміни до Податкового кодексу, які фактично позбавляють Віталія Кличка можливості балотуватися в президенти. При цьому він зазначив, що все це було зроблено руками лідера опозиції – Арсенія Яценюка. За його словами, це вища підлість і взагалі «вищий пілотаж» в політиці.

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Олег Ляшко також звернув увагу на те, що саме Яценюк виходив до трибуни і заявляв, що поправка була сфальсифікована, а не депутат Брінченко, який нібито є її автором.

 «Чому він не вийде і не скаже, що він її не подавав, що він не розумів, що подає?», – поцікавився Ляшко.

 Не забув він і торкнутися тему того, що Яценюк в 2009 році постійно наполягав на тому, щоб Тимошенко посадили за газові контракти, а тепер виходить до трибуни і вимагає її звільнити.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

 «Сеня, скажи, навіщо ти її садив?», – звернувся Ляшко до Яценюка.

 Також нардеп заявив, що Яценюк постійно зустрічається з Януковичем для того, щоб Тимошенко залишалася за гратами, оскільки вони обидва бояться, що з її виходом їм "настане кінець".

Ляшко звинуватив Яценюка у змові з Партією регіонів (відео):

Читайте також: