fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Знімальна група “Трансформерів-4” знову постраждала від здирників

 Другий випадок нападу вимагачів на знімальну групу фільму «Трансформери: Епоха винищення» за місяць стався в Гонконзі. На цей раз до однієї з членів колективу, що займається підготовкою зйомки на даху будівлі в районі Коулун, підійшли четверо чоловіків і почали погрожувати, вимагаючи гроші. Жінка закричала, сторожа правопорядку затримала одного з вимагачів, троє інших встигли втекти і тепер оголошені в розшук. Правоохоронці трактували дії невідомих як шантаж, вирішується питання про порушення справи.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

 У середині поточного місяця на знімальному майданчику картини «Трансформери: Епоха винищення» нападу зазнав режисер фільму Майкл Бей. Двоє здирників зажадали з кінематографіста 100 000 гонконгських доларів (близько 13 000 доларів США). У результаті бійки, Бей отримав травми обличчя. Нападники затримані, ними виявилися брати Мак. Обом пред’явлені звинувачення в нападі і вимаганні.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Фільм «Трансформери: Епоха винищення» за участю Марка Уолберга, Нікола Пельтца і Стенлі Туччі вийде в прокат влітку наступного року.

Напад на Майкла Бэя під час зйомок «Трансформерів 4» (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: