fbpx
Новини світу

Джордж Сорос хоче, щоб Хілларі Клінтон брала участь у президентських виборах

Один з найбагатших людей на планеті Джордж Сорос пожертвував 25 тисяч доларів організації "Підтримаємо Хілларі!" так як хоче, щоб екс-держсекретар США взяла участь у президентській гонці, заявили представники американського олігарха.

Організації подібного роду виступають на підтримку того чи іншого кандидата, але формально з ними не пов’язані. Тому кандидати в президенти не несуть відповідальності за дії таких комітетів, а самі організації можуть фінансуватися з незалежних джерел.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Стан 83-річного Джорджа Сороса журнал «Форбс» оцінює в 20 мільярдів доларів. У свій час він надав суттєву фінансову підтримку (27 мільйонів доларів) Демократичній партії, коли та готувала свого кандидата на вибори в 2004 році. Також Сорос брав активну участь у фінансуванні передвиборної кампанії Барака Обами.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

Комітет "Підтримаємо Хілларі!" заснований одним з колишніх помічників екс-держсекретаря. Керівництво організації повідомляє, що вже більше 20 000 осіб зробили пожертви для підтримки Хілларі Клінтон на президентських виборах 2016 року.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: