fbpx
Футбол

Ліга Європи 2013/2014. «Динамо Київ» – «Тун». Кияни впевнено перемагають

 У рамках 3-го туру Ліги Європи 2013/2014 років у Києві пройшов матч «Динамо» – «Тун».

Киянам необхідна була перемога, тому що в перших двох турах підопічні Блохіна втратили очки, необхідні для виходу з групи. До того ж цей матч був дуже принциповим – багато вболівальників пам’ятають, як цей самий «Тун» не пустив «Динамо» в групову стадію Ліги чемпіонів 2005/2006 років.

«Динамо» почало цей матч активно і вже на 7-й хвилині Ярмоленко міг відкривати рахунок, але після його удару м’яч влучив у поперечину. Швейцарці не могли навіть підійти до воріт Шовковського. Кияни ж продовжували активно працювати флангами і бити здалеку. Це принесло результат на 35-й хвилині. Ярмоленко розібрався з Саного і завдав прекрасного удару з-за меж штрафної. Були моменти у Мбокані, Ленса і Арунси, але до голу вони не привели. Перший тайм матчу «Динамо» – «Тун» завершився з рахунком 1:0 на користь господарів поля.

Слід зазначити особливе бажання Ленса, але, на жаль, у голландця не все виходило. Другий тайм також пройшов за переваги киян. На 54-й хвилині міг забити Мбокані, але м’яч після його удару влучив у захисника. Добре відіграли цей матч Беланда і Ярмоленко. На 60-й хвилині «Динамо» подвоїло перевагу: Сілва навісив з флангу, а Мбокані замкнув передачу бразильця. Було ще два моменти біля Ленса після пасів Ярмоленка, але спочатку Джермейн неточно пробив головою, а потім уже вдарив вище воріт. На 78 -й хвилині «Динамо» поставило крапку в цьому матчі. Швидка атака киян завершилася гольовим пасом Сидорчука і голом Гусєва. Були ще хороші моменти у господарів поля, але забити більше їм не судилося.

Матч «Динамо» – «Тун» так і завершився впевненою перемогою киян з рахунком 3:0.

Читайте також: