fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ємельяненко підозрюється в побитті відвідувача кафе

 Боєць змішаних єдиноборств Олександр Ємельяненко знову виявився замішаний у кримінальній історії. На цей раз його підозрюють у побитті одного з відвідувачів кафе, розташованого на Східній вулиці (південь Москви).

 За словами джерела в правоохоронних органах, Ємельяненко прийшов у кафе повечеряти, з невідомої причини між ним і компанією відвідувачів стався конфлікт, що переріс у бійку. Одного з учасників бійки з важкими травмами довелося госпіталізувати. Ємельяненко з місця пригоди зник, не виключено, що він і сам отримав у бійці поранення.

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

 Представники прес – служби столичної поліції повідомлення про бійку в кафе на Східній вулиці підтвердили, однак особи учасників конфлікту повідомити відмовилися. Також офіційно підтверджений і факт втечі одного з учасників конфлікту з місця інциденту.

 Олександр Ємельяненко – чемпіон Росії та світу з бойового самбо. Він провів 27 поєдинків, здобувши перемогу в 21 з них. Неодноразово ім’я Ємельяненка фігурувало в різних скандалах – взимку минулого року він влаштував дебош на борту літака, а минулого літа якась дівчина звинуватила його в згвалтуванні, правда, згодом від своїх претензій до спортсмена вона відмовилася.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: