Хрестини принца Джорджа відбудуться у палаці Сент-Джеймс

Британський спадкоємець третьої черги – принц Кембриджський Джордж – сьогодні о 15:00 за місцевим часом прийме обряд хрещення. Хрещеними сина Кетрін і Вільяма Кембриджських стануть семеро людей: друзі подружжя Олівер Бейкер, Емілія Джардін-Патерсон, Джулія Семюел, Вільям фон Кутса, а також герцог Вестмінстер Джеральд Кавендіш Гросвенор, особистий секретар подружжя Джеймі Лоутер-Пінкертон і кузина Вільяма Зара Філліпс.
 
Хрестини відбудуться в Королівській капелі у палаці Сент-Джеймс  під керівництвом архієпископа Кентерберійського Джастіна Уелбі. Очікується, що церемонія буде не надто масштабною – участь в релігійному заході візьмуть королева Єлизавета II з чоловіком, принцом Філіпом, принц Чарльз з дружиною Каміллою Паркер-Боулз, а також дядько Джорджа принц Гаррі і члени сім’ї Кейт Міддлтон (всього близько 60 осіб).
 
Вибравши для місця хрещення палац Сент-Джеймс, герцог і герцогиня Кембриджські порушили традицію – спадкоємців престолу прийнято хрестити в Букінгемському палаці. Однак для Вільяма і Кейт Сейт-Джеймс пов’язаний з багатьма особистими переживаннями – саме тут Кетрін приймала причастя перед весіллям, в каплиці цього палацу відспівували матір Вільяма принцесу Діану.

 

Related Post

Хрестини принца Джорджа відбудуться у палаці Сент-Джеймс (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment