fbpx
Новини світу

Саакашвілі звільняє президентську резиденцію

 Президент Грузії Михайло Саакашвілі виїжджає з будинку в Тбілісі, який йому знімала держава, і переїжджає в «родинне гніздо». Місцеві телеканали опублікували кадри, на яких відображені члени сім’ї президента, який прогулюється між коробками з речами біля будинку в районі Дігомі. За словами місцевих журналістів, Саакашвілі особисто упаковував речі і допомагав відносити коробки в машину.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 За словами першої леді Грузії Сандри Рулофс, в резиденції президента вже побувала державна комісія і провела інвентаризацію. «Зараз ми перевозимо своє майно, особисті речі і предмети», – сказала дружина Саакашвілі. На те, щоб звільнити президентську резиденцію, у Михайла Саакашвілі та членів його сім’ї є кілька днів.

 Тепер родина президента буде жити в квартирі на вулиці Зандукелі (біля станції метро «Руставелі»), в якій раніше проживала бабуся Саакашвілі. Літня жінка переїхала до своєї дочки – матері президента.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Переїзд Саакашвілі пов’язаний з тим, що він не може брати участь у чергових президентських виборах, які призначені на 27 жовтня.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: