П. Кокс і А. Квасневський вночі прилетіли з Харкова до Києва

Пет Кокс та Александр Квасневський сьогодні вночі літаком прилетіли з Харкова до Києва. Про це кореспонденту УНН повідомив співробітник столичного аеропорту .

Як повідомляв УНН, вчора, 22 жовтня, спостерігачі від Європарламенту, екс-президент Польщі Александр Квасневський та колишній президент ЄП Пет Кокс, прибули до харківської ЦКЛ № 5, де проходить курс реабілітації екс-прем’єр Юлія Тимошенко.

На території ЦКБ спостерігачі Європарламенту провели дві години. Кортеж з мікроавтобусом, в якому їхали Кокс і Кваснєвський, залишив територію лікарні в супроводі машини ДАІ,як звичайно не поспілкувавшись з журналістами.

Агентство зараз намагається з’ясувати, чи заплановані на сьогодні в Києві офіційні зустрічі П. Кокса і А. Квасневського з представниками офіційної влади та опозиції. За попередньою інформацією, поки не проанонсовано жодного подібного заходу.

Related Post

Нагадаємо, це 23-й візит Кокса та Квасневського в Україну в рамках наглядової місії ЄП. Попередній візит в лікарню до Тимошенко відбувся 3 жовтня.

ДОВІДКА УНН: П. Кокс і А. Квасневський стали спостерігачами від Європарламенту щодо судових процесів над екс-прем’єром України Юлією Тимошенко і почали роботу 11 червня 2012 року.

Пізніше їх мандат був розширений: крім справ Тимошенко, вони також спостерігали за справами екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка і колишнього тимчасово виконуючого обов’язки міністра оборони Валерія Іващенка.

Джерело: УНН

Leave a Comment