Потап і Настя презентували новий кліп на пісню «Все пучком»

 Популярна група Потап і Настя презентували знятий одним дублем кліп на композицію «Все пучком».

 Зйомки відеокліпу на нову пісню «Все пучком», автором якої є Потап, пройшли 25 вересня. Головною родзинкою нового кліпу є те, що зйомка всього кліпу була одним дублем, а для швидкої зміни декорацій були створені унікальні рухомі конструкції. До слова, це ж стало і найскладнішим завданням.

 Спочатку Потап і Настя повинні були зіграти естрадного гіпнотизера і екстрасенса – провидицю, однак, у процесі підготовки до зйомок автор ідеї, Потап, повністю змінив сюжет.

Related Post

 «Все пучком» – це історія про творчий шлях дуету від вуличних музикантів до суперзірок. Потап розповів: «Нам вдалося екранізувати ту непросту життєву криву,  яка відображає підйом артиста з самих низів до найвищих вершин популярності. Але головна ідея – це незмінне повернення до своєї сутності: навіть ставши успішними, герої кліпу «Всі пучком», не впоравшись зі зірковістю, повертаються знову на вулицю».

 Як каже Потап, головним очікуванням від майбутнього кліпу для нього була динамічність, якої вдалося досягти завдяки налагодженій роботі знімальної команди і декільком десяткам дублів. Під час кліпу на ходу змінюються декорації і з’являються різні актори, а самі артисти переодягаються і тричі міняють образи.

Потап і Настя – Все пучком (Відео):

  За матеріалами: Продюсерский центр Потапа «MOZGI Entertainment»

Leave a Comment