fbpx
Спорт

Плей-офф ЧС-2014. «Непереможних суперників не буває», – Ротань

 Півзахисник «Дніпра» та національної збірної України Руслан Ротань поділився своєю думкою про збірну Франції, з якою «жовто – сині» зіграють у стикових матчах. На думку хавбека, українській збірній дістався найсильніший суперник з усіх можливих.

 «Не відкрию великого секрету, якщо скажу, що нам в плей – офф дістався найсильніший суперник серед тих, хто міг попастися», – зазначив Руслан Ротань.

 Безумовно, міркує українець, збірна Франції – це фаворит майбутнього протистояння зі збірною України. На думку Ротаня, в даній ситуації буде доречно сказати, що чим сильніший суперник, тим краще для України, – у гравців не буде приводу, щоб розслабитися.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «У нас, якщо ви пам’ятаєте, бували різні опоненти, проте на результати це тоді ніяк не впливало. Так що ми будемо налаштовуватися на ці матчі як на останній бій», – підкреслив українець.

 Варто відзначити, що Ротань не захотів згадувати попередні матчі у збірній України проти французів. За його словами, зараз це не має ніякого сенсу.

 «Багато води збігло з тих пір, і нині у "триколірних" зовсім інша команда», – упевнений українець.

 Він запевнив, що збірну Франції не можна порівнювати навіть з Євро -2012, тому що біля керма «триколірних» зараз працює інший тренер. Хавбек впевнений, що збірна Франції не потребує якогось додаткового представлення. Без перебільшення, додав Ротань, збірна Франції – це гранд європейського та світового футболу. Крім того, міркує футболіст, у Франції завжди був свій ігровий почерк і стиль, ця команда дуже добре атакує.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Загалом, перед Україною стоїть неймовірно складне завдання, але ми знаємо, що непереможних суперників не буває», – підсумував Руслан.

 Нагадаємо, що команда Михайла Фоменка увійшла до числа 8-ми збірних, які розіграють 4 путівки до Бразилії в стикових матчах. Матчі плей – офф чемпіонату світу-2014 пройдуть 15 і 19 листопада.

 За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: