fbpx
Новини світу

“Комуністи Росії” VS Сталлоне. Пітерські активісти просять порушити проти зірки кримінальну справу за трьома статтями

 Представники санкт – петербурзького відділення партії "Комуністи Росії" звернулися до слідчих органів з проханням притягти до кримінальної відповідальності американського актора Сильвестра Сталлоне.

 На думку активістів, щодо Сталлоне, чия виставка незабаром пройде в Російському музеї, повинні бути порушені кримінальні справи за статтями: "поширення порнографічних матеріалів і предметів", "публічні заклики до розв’язування агресивної війни" і "збудження ненависті або ворожнечі, а також приниження людської гідності". Перша стаття, пояснюють активісти, може бути інкримінована на підставі зйомок Сталлоне у фільмі "Італійський жеребець" (1970 рік), а друга і третя – за роботу голлівудського актора у фільмах про Рембо.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 "Зранку ми подали заяву через електронну приймальню, а протягом дня співробітник міськкому подасть і паперову. Але заяву вже подано, у неї є вхідний номер" – зазначили члени партії «Комуністи Росії», додавши, що цей документ вони "просять розглянути в пріоритетному порядку".

 Виставку робіт «громадянина Сталлоне – Рембо – Роккі» в Російському Музеї комуністи вимагають скасувати, так як «вона може мати відношення до його протиправної діяльності».

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Виставка Сталлоне пройде в Санкт-Петербурзі (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: