fbpx
Політика

«Партія регіонів» обіцяє за день визначитися з законопроектом Міщенка про лікування засуджених

Фракція «Партії регіонів» обіцяє визначитися зі своєю позицією щодо законопроекту Сергія Міщенка щодо лікування засуджених за кордоном (головним чином, це питання стосується Юлії Тимошенко) на ранковому засіданні фракції у четвер, 24 жовтня. Про це заявив народний депутат від «Партії регіонів», голова регламентного комітету Верховної Ради Володимир Макеєнко. За його словами, поки що це питання регіонали ще не обговорювали. Але Володимир Макеєнко не виключає, що «Партія регіонів» таки підтримає законопроект Сергія Міщенка.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

«Швидше, ми б підтримали цей законопроект. Але дуже багато доповнень і дуже багато дискусійних питань. Хотілося б, щоб ми всім залом цей законопроект проголосували», – підкреслив регіонал.

Нагадаємо, законопроект авторства позафракційного нардепа Сергія Міщенка про лікування засуджених за кордоном був зареєстрований у парламенті ще в липні 2013 року. 22 жовтня документ надійшов на затвердження до профільного комітету Верховної Ради.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: