fbpx
Політика

Жириновський запропонував нагородити Колокольцева за “правильні” дії в Бірюльово

 У ЛДПР закликають представити до державної нагороди главу МВС РФ Володимира Колокольцева. Нагороду запропонували вручити Колокольцеву за його правильні дії в московському районі Бірюльово на півдні Москви. Про це заявив лідер ліберал-демократів Володимир Жириновський, під час свого виступу на пленарному засіданні Державної Думи Російської Федерації.

Сьогодні, 23 жовтня, в нижній палаті відбувся "урядова година". Збори відвідали глава глава ФМС Костянтин Ромодановський, віце-мер Москви Олександр Горбенко і міністр внутрішніх справ Володимир Колокольцев. У ході зборів обговорювалися події, які нещодавно відбулися в Бірюльово.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

"Висловлюємо подяку міністру внутрішніх справ від фракції ЛДПР. Також ми вдячні начальнику поліції Москви. Всі дії були вірними. ЛДПР буде вимагати, щоб дані люди були представлені до державної нагороди", – повідомив лідер ЛДПР Володимир Жириновський, виступаючи за підсумками обговорення питання.

Колокольцев заявив, що дії правоохоронних органів в Бірюльово "були адекватні".

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: