Опозиція не дотримується своїх заяв – Олексій Азаров

 Народний депутат України від фракції Партії регіонів Олексій Азаров вважає, що в даний час складно робити прогнози щодо того, як буде вестися робота у Верховній Раді, оскільки представники опозиції не дотримуються домовленості, які були досягнуті в ході переговорів на погоджувальній раді.

За його словами, якщо розглянути детально політику опозиції, то видно, що її представники намагаються довести людям, що є проєвропейськими політиками, хоча на ділі такими не є. Зокрема він нагадав, що опозиція не підтримала євроінтеграційний законопроект про посилення гарантій незалежності суддів, не віддавши за нього жодного голосу.

«Тому, хто насправді належить до проукраїнських і проєвропейських політиків – очевидно», – вважає Олексій Азаров.

Related Post

Він заявив, що Партія регіонів виступає за конструктивну роботу в сесійній залі і налаштована працювати стільки, скільки необхідно. Нардеп зазначив, що Партія регіонів свого часу голосувала за те, щоб працювати і вдень і вночі – до розгляду всіх питань порядку денного.

«Але опозиція всі ці голосування провалила. Так що люди все ж таки зроблять висновки, хто працює у ВР, а хто – ні», – додав Олексій Азаров.

Він висловив надію на те, що опозиція все ж змінить своє ставлення і парламент таки встигне прийняти всі необхідні євроінтеграційні законопроекти.

Leave a Comment