fbpx
Політика

Олена Бондаренко: У день опозиції в парламенті, її представники не працюють на своїх робочих місцях у Верховній Раді

 Олена Бондаренко, яка представляє в українському парламенті «Партію регіонів» висловила свою думку про дії опозиціонерів, які взяли участь у сьогоднішньому мітингу під будівлею Київради. Олена Бондаренко звертає увагу, що сьогодні, в середу, «в день опозиції в парламенті, її представники не працюють на своїх робочих місцях, а мітингують під Київрадою, тим самим викликаючи питання: а чи не помилилися їхні виборці у виборі?».

Читайте також:  «Брюссель грається з вогнем, він спокушає Бога», - прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан

 Олена Бондаренко, яка є заступником голови парламентської фракції «Партії регіонів» також зазначила, що в середу, яка «традиційно є днем ​​опозиції у Верховній Раді», як правило, повістка формується за бажанням опозиціонерів, а вони, як підкреслила політик, «сьогодні  вийшли не на роботу, а на мітинг під Київраду». Олена Бондаренко заявила також наступне: «ще вчора, обговорюючи питання про проведення дострокових виборів у Києві, Арсеній Яценюк раптом сказав, що народні депутати від опозиції підуть в середу під стіни Київміськради. А чи згодні з такими діями виборці?».

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

 «Чи за тих людей вони віддавали голоси, бачачи, що зараз їх обранці не виконують свої прямі обов’язки? У них робочий день. Більше того, це день опозиції, а їх немає на робочому місці», – заявляє Олена Бондаренко, яка  представляє «Партію регіонів».

 За матеріалами: УНН

Читайте також: