fbpx
Політика

Міліція робить з депутатів дурнів – опозиція

 На мітинг під Київрадою, який проходить сьогодні, 23 жовтня, прибули лідери опозиційних сил – Олег Тягнибок, Віталій Кличко та Арсеній Яценюк.

Як повідомив депутат фракції «Батьківщина» Олександр Бригинець, правоохоронці пропустили депутатів до дверей, але ті виявилися закритими. Таким чином, парламентарії вкотре позбулися можливості потрапити в будівлю.

«Закон «Про статус народного депутата України» знову і знову порушується», – написав Бригинець в Facebook.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

У той же час інший депутат «Батьківщини» Леонід Ємець написав, що попрямувавши до іншого входу до Київради, депутати виявили, що двері там теж закриті і, до того ж, у них відсутні ручки. При цьому він повідомив, що зсередини їм посміхався представник Партії регіонів Лук’янов.

Тим часом представник партії «Свобода» Олександр Аронець заявив, що міліція робить з опозиції дурнів.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Кажуть: «Проходьте», а всі двері закриті, ручки відкручені», – написав він.

За його словами, у зв’язку з цим опозиція вирішила відправитися до спікера Верховної Ради Володимира Рибака з вимогою викликати до парламенту міністра внутрішніх справ, щоб той особисто провів депутатів до Київради. Крім того, опозиція буде домагатися призначення виборів у Києві.

Читайте також: