fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів. «Реал» – «Ювентус», ЦСКА – «Манчестер Сіті» та інші матчі середи

Сьогодні, 23 жовтня, свої матчі в рамках третього туру групового раунду Ліги чемпіонів зіграють представники груп А, В, С і D. Без сумніву, основна увага українських уболівальників буде прикута до групи А, в якій виступає донецький «Шахтар». Нагадаємо, що «Шахтар» сьогодні в Леверкузені зіграє з «Байєром», а в іншому матчі цієї групи «Манчестер Юнайтед» вдома прийме іспанський «Реал Сосьєдад». На матчі «Байєр» – «Шахтар» детально ми зупинялися раніше, а от про поєдинок в Англії можна відзначити досить цікавий факт: «Манчестер Юнайтед», граючи в єврокубках проти іспанських команд, програв два останні матчі. Нагадаємо, що в торішній Лізі чемпіонів «Манчестер Юнайтед» програв з рахунком 1:2 мадридському «Реалу», а потім, вже в Лізі Європи, англійці поступилися «Атлетіку» з рахунком 2:3. Таким чином, сьогодні «Манчестер Юнайтед» може поліпшити свою статистику в іграх проти представників Іспанії.

Центральний поєдинок сьогоднішнього ігрового дня Ліги чемпіонів буде зіграний в групі В. Мадридський «Реал» на «Сантьяго Бернабеу» прийме туринський «Ювентус». «Реал» і «Ювентус» грали один з одним у єврокубках багато разів, а остання їх зустріч відбулася в сезоні-2008/2009, причому тоді «Ювентус» зумів двічі обіграти Королівський клуб. В даний момент в групі В «Реал» впевнено лідирує з шістьма набраними очками. «Ювентус» другий – в активі туринців два очки. По одному очку в цій групі мають у своєму активі «Галатасарай» і «Копенгаген», які зіграють сьогодні в Стамбулі. Зазначимо, що раніше ці два клуби один з одним ніколи не грали.

У групі С лідер «ПСЖ» приїде в гості до бельгійського «Андерлехту», що не набрав поки що в цьому груповому турнірі очок, а «Бенфіка» і «Олімпіакос», в активі яких по три очки, зіграють один з одним в Португалії.

У групі D цікавим виглядає протистояння московського ЦСКА з «Манчестер Сіті». Армійці перший свій матч на груповому етапі програли мюнхенській «Баварії», а в другому турі підопічні Леоніда Слуцького обіграли чеську "Вікторію". ЦСКА і «Манчестер Сіті» набрали по три очки і всі чудово розуміють, що дві дуелі цих команд багато в чому визначать розклад сил у боротьбі за путівку в плей-офф Ліги чемпіонів.

Переможець торішньої Ліги чемпіонів і лідер групи G мюнхенська «Баварія» вдома прийме сьогодні чеську "Вікторію", у якої поки що значиться нуль у графі «набрані очки». 

Читайте також: