fbpx
Політика

Азаров зобов’язав регіональних керівників особисто контролювати ситуацію із заборгованістю з зарплати

Прем’єр-міністр України Микола Азаров зобов’язав керівників регіональних адміністрацій втрутитися в ситуацію із заборгованістю з заробітної плати. Про це він заявив в ході засідання Кабінету міністрів. За словами глави уряду, місцева влада не повинна ігнорувати навіть найменші зміни в роботі підприємств, а відразу втручатися в ситуацію.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

«Кожен випадок навіть наміри керівництва підприємств скоротити своїх співробітників або перевести їх на неповний робочий день, повинен бути приводом для голови адміністрації, щоб втрутитися в ситуацію особисто», – підкреслив Микола Азаров.

На його думку, проблеми із затримкою виплати зарплати більшої мірою залежать не від бюджету, а від бездіяльності в цьому напрямку чиновників. Микола Азаров нагадав, що в Україні створені графіки скорочення боргів і керівники регіональних адміністрацій повинні чітко їх дотримуватися. Права людей на оплату праці в будь-якому випадку повинні бути захищені – резюмував прем’єр.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

За матеріалами: РБК-Україна

Читайте також: