fbpx
Футбол

ЛЧ 2013/2014. ЦСКА – “Манчестер Сіті”. Суддя схвалив газон “Арена Хімки”

 Головний суддя матчу Ліги чемпіонів між московським ЦСКА і англійським «Манчестер Сіті» Овідіу Хацеган, сьогодні, 23 жовтня, разом з англійським агрономом Енді Коулом схвалив газон стадіону «Арена Хімки». Нагадаємо, що матч третього туру групового етапу відбудеться сьогодні. Почнеться гра о 20:00 за московським часом.

Відзначимо, що раніше на підмосковному стадіоні «Арена Хімки» були скасовані кілька матчів: матч російської першості ЦСКА – «Динамо», а також матч групової стадії Ліги чемпіонів ЦСКА – «Вікторія». Додамо, що єврокубковий матч був перенесений в Санкт-Петербург.

Вчора в ході прес-конференції наставник «Манчестер Сіті» Мануель Пеллегріні висловив своє невдоволення газоном стадіону в Хімках. Фахівець заявив, що гру потрібно буде скасовувати, якщо піде дощ.

Нагадаємо, що в даний момент армійці мають у своєму активі 3 очки. Рівно стільки ж і у сьогоднішнього суперника столичної команди – «Манчестер Сіті». Однак за різницею м’ячів «армійці» поступаються «городянам», займаючи в групі третє місце. Одноосібним лідером квартету є мюнхенська «Баварія», в активі якої 6 очок.

За матеріалами: newsru.com

Читайте також: