Комуніст назвав асоціацію з Євросоюзом безумством

 Народний депутат України від фракції Комуністичної партії України Олександр Зубчевський вважає, що підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом є божевіллям. Про це він заявив під час свого виступу в парламенті.

За його словами, асоціація з Європейським союзом втягне країну в економічний хаос і призведе до наслідків, які вже не можна буде виправити. Як стверджує Олександр Зубчевський, так звані «євроінтегратори» в особі Партії регіонів і опозиції обманюють своїх громадян, коли обіцяють їм європейські зарплати, безвізовий режим, незалежні суди та інше.

«Нічого цього не буде. Ви тягнете країну в асоціацію, свідомо розуміючи, що ніякого безвізового режиму не буде», – підкреслив Зубчевський.

Депутат зазначив, що єдина гарантія, на яку розраховують політики, які прагнуть до Європи – недоторканність накрадених грошей, переведених в європейські банки.

Related Post

При цьому він також звернув увагу на те, що хоч Угода про асоціацію ще не підписана, але наслідки видно вже зараз.

На його думку, єдина можливість вивести Україну з того стану, в якому вона зараз перебуває – приєднатися до Митного союзу, проте регіонали та опозиціонери блокують можливість проведення референдуму з даного питання.

«Ви боретеся не проти компартії, а проти свого ж народу», – підкреслив Зубчевський.

Leave a Comment