fbpx
Політика

Комуніст назвав асоціацію з Євросоюзом безумством

 Народний депутат України від фракції Комуністичної партії України Олександр Зубчевський вважає, що підписання Угоди про асоціацію з Європейським союзом є божевіллям. Про це він заявив під час свого виступу в парламенті.

За його словами, асоціація з Європейським союзом втягне країну в економічний хаос і призведе до наслідків, які вже не можна буде виправити. Як стверджує Олександр Зубчевський, так звані «євроінтегратори» в особі Партії регіонів і опозиції обманюють своїх громадян, коли обіцяють їм європейські зарплати, безвізовий режим, незалежні суди та інше.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Нічого цього не буде. Ви тягнете країну в асоціацію, свідомо розуміючи, що ніякого безвізового режиму не буде», – підкреслив Зубчевський.

Депутат зазначив, що єдина гарантія, на яку розраховують політики, які прагнуть до Європи – недоторканність накрадених грошей, переведених в європейські банки.

При цьому він також звернув увагу на те, що хоч Угода про асоціацію ще не підписана, але наслідки видно вже зараз.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На його думку, єдина можливість вивести Україну з того стану, в якому вона зараз перебуває – приєднатися до Митного союзу, проте регіонали та опозиціонери блокують можливість проведення референдуму з даного питання.

«Ви боретеся не проти компартії, а проти свого ж народу», – підкреслив Зубчевський.

Читайте також: