fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Перрі визначилася з почуттями до Джона Майєра

  Популярна співачка Кеті Перрі нарешті зрозуміла, які ж почуття вона відчуває до свого бойфренда Джону Майєра, однак для цього їй знадобилося більше року і кілька розставань.

Кеті Перрі вже більше року зустрічається з музикантом Джоном Майєром. Пара то розходиться, то знову сходиться, а от у своїх почуттях співачка змогла визначитися тільки зараз. Про це вона розповіла в одному з останніх інтерв’ю.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Як розповіла Кеті, вона просто по вуха закохана в свого молодого чоловіка. «Я була закохана в нього протягом довгого часу, і так уже сталося, що ми відмінно підходимо один одному», – розповіла американська співачка.

Крім цього Перрі натякнула, що не проти вийти заміж за свого коханого, ненароком зазначивши, що їй подобається бути дружиною.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Нагадуємо, що Кеті Перрі вже мала досвід подружнього життя. Трохи більше року вона була заміжня за британським коміком Расселом Брендом. Переживши непростий розрив, дівчина стала зустрічатися з Джоном Майєром. Відносини молодої пари пережили кілька складних періодів, проте, зрештою, пара знову разом.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: