fbpx
Шоу-бізнес

Дочка Андрія Кончаловського все ще в комі

 Дочка Андрія Кончаловського та Юлії Висоцької вже 10 днів не виходить з коми. Стан дівчинки стабільний, але важкий. Здоров’я Марії Кончаловської, як і раніше, знаходиться під загрозою. Медики повідомили, що стан дівчинки важкий, але стабільний, вона продовжує перебувати в реанімаційному відділенні вже більше 10 днів.

 Батьки Маші почуваються нормально і залишаються у Франції разом з дочкою.

 Нагадуємо, що страшна дорожньо – транспортна пригода сталася 12 жовтня у Франції. Режисер Андрій Кончаловський не впорався з керуванням автомобіля і зіткнувся із зустрічним автомобілем. Пасажири і водії з обох автомобілів машин негайно були відправлені в найближчу клініку. Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька не постраждали, чого не скажеш про їх 14 – річну дочку Марію, яка отримала важкі поранення і потрапила до реанімації. Дівчинка перебуває в клініці Hôpital de la Timone в Марселі.

 Медики кажуть, що життя дівчинки, швидше за все, в безпеці, проте ситуація в таких випадках може розвиватися непередбачувано.

 До слова, відомо, що автомобіль марки Mercedes, на якому їхала сім’я Кончаловського, розбитий повністю. Зіткнення було настільки сильним, що капот машини виявився зім’ятим аж до лобового скла. Другий же автомобіль, в якому знаходилися двоє 80 – річних місцевих жителів, викинуло з дороги.

 За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: