fbpx
Здоров'я

Дитячій поліклініці № 1 Оболонського району міста Києва передано 13 службових машин

  23 жовтня заступник голови Київської міської державної адміністрації Віктор Корж та Начальник головного управління охорони здоров’я Київської міської державної адміністрації Віталій Мохарєв відвідали дитячу поліклініку № 1 Оболонського району міста Києва.

 У рамках свого візиту представники Київської міськдержадміністрації вручили 2 сертифікати загальною вартістю понад 2 млн. гривень на встановлення в поліклініці нового обладнання. Окрім нового обладнання поліклініці також було передано 13 нових службових машин. Віктор Корж запевнив, що обладнання за сертифікатами вже закуплено і голові поліклініки залишається тільки «вступити в права володіння».

 Своєю чергою, лікарі з дитячої поліклініки № 1 відзначили, що машини дуже важливі для медичних працівників, оскільки до цього всі пересування по місту відбувалися за допомогою громадського транспорту. Медсестри також сказали, що територія обслуговування поліклініки становить понад 6 км. Варто відзначити, що не скрізь ходить громадський транспорт, і до сьогодні часто доводилося ходити пішки. Дорога від поліклініки до хворого займала дуже багато часу. Використання машин дозволить істотно скоротити цей час, а також мати під рукою все необхідне медичне обладнання (наприклад – прилад для взяття аналізів).

 У ході спілкування з медперсоналом поліклініки Віталій Мохарєв зазначив, що вже починаючи з 1- го листопада лікарі отримуватимуть надбавку до своєї заробітної плати. Ця надбавка буде вираховуватися на основі кількості та якості виконаної роботи кожного окремого співробітника. Таким чином Віталій Мохарєв запевнив, що медспівробітники можуть отримувати щомісяця від 5 500 гривень і більше.

 На завершення свого візиту заступник голови КМДА Віктор Корж сказав, що влада Києва будуть робити все необхідне, щоб на рівень столичної медицини рівнялись всі інші міста України. Після чого він урочисто вручив медперсоналу дитячої поліклініки № 1 ключі від 13 автомобілів.

Читайте також: