fbpx
Політика

Віктор Янукович відвідає з робочим візитом Білорусь 24-25 жовтня

 Президент України Віктор Янукович 24-25 жовтня відвідає з робочим візитом Білорусь, де візьме участь у черговому засіданні Ради голів держав СНД і в засіданні Вищої Євразійської економічної ради на рівні глав держав.

 Як повідомила прес – служба президента з посиланням на керівника Головного управління з питань міжнародних відносин адміністрації президента Андрія Гончарука, порядок денний засідання Ради голів держав СНД передбачає питання щодо ключових напрямів розвитку СНД і поглиблення багатосторонньої співпраці. Зокрема, планується ухвалити рішення щодо оголошення 2015 Роком ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років у СНД, а 2014-й – Роком туризму, а також щодо реалізації низки міждержавних програм, спрямованих на боротьбу зі злочинністю.

Читайте також:  РПЦ надає релігійну підтримку війні проти України

 "Засідання Вищої Євразійської економічної ради на рівні голів держав, яке відбудеться 24 жовтня, стане гарним приводом для української сторони обмінятися думками щодо стану та перспектив розвитку розпочатої в травні поглибленої взаємодії нашої держави з Євразійською економічною комісією, а також розглянути напрямки взаємовигідної співпраці в умовах очікуваного впровадження зони вільної торгівлі між Україною та Європейським Союзом", – зазначив А.Гончарук.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Крім того, в ході візиту до Білорусі В.Янукович планує провести ряд зустрічей зі своїми колегами для обговорення актуальних питань двосторонньої взаємодії.

 Джерело: Інтерфакс – Україна

Читайте також: