fbpx
Шоу-бізнес

Вдова Джона Леннона помирилася з сером Полом Маккартні

 Легендарний музикант Джон Леннон після одруження з художницею Йоко Оно віддалився від свій друзів і колег по групі The Beatles. Саме Йоко Оно учасники групи звинувачували в тому, що в 1970 році колектив припинив своє існування, а Джон Леннон, переїхавши до Сполучених Штатів Америки, більше ніколи не повертався до Великобританії.

У своєму недавньому інтерв’ю 80-річна вдова Джона Леннона подякувала колишньому учаснику легендарного гурту Полу Маккартні за те, що він реабілітував її перед шанувальниками The Beatles. Сер Пол Маккартні заявив, що Йоко Оно не винна в тому, що в колективі тоді виник розлад. Через 43 роки після припинення концертної діяльності квартету Пол Маккартні сказав, що Йоко жодним чином не провокувала конфлікт у колективі, і те, що Джон Леннон захотів іти окремою дорогою – тільки його рішення.

Нагадуємо, що Джон Леннон познайомився з Йоко Оно в 1966 році, коли відвідав її виставку. У 1968 році музикант розлучився з дружиною Синтією заради того, щоб повністю віддатися відносинам з Йоко. У березні 1969 року вони одружилися. Ну а в 1971 році, через рік після розпаду колективу, Леннон і Оно переїхали на ПМП в Нью-Йорк.

В інтерв’ю вдова Джона Леннона зізналася, що страждала від ненависті музикантів та їхніх шанувальників. А зовсім нещодавно вона зрозуміла, що без такої уваги не стала б однією з найвпливовіших особистостей в історії рок-музики.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: