fbpx
Спорт

Євген Селезньов: І Францію можна обігравати, всі команди програють

Свою думку про майбутні стикові матчи за вихід на чемпіонат світу-2014 з національною командою Франції висловив нападник збірної України та дніпропетровського «Дніпра» Євген Селезньов. За словами форварда, сьогоднішня збірна України є гарною командою, в якій грають відмінні футболісти.

«Команда зараз дуже сильна в України. Так що я не думаю, що це якийсь крах чи агонія повинна бути, що Франції не пройдемо», – зазначив Євген Селезньов, слова якого наводять сьогодні ЗМІ з посиланням на телеканал «Футбол». Євген Селезньов вважає, що збірна Франції найсильніший суперник серед тих, які могли попастися українській збірній в раунді плей-офф. Нагадаємо, що під час жеребкування 8 національних збірних були розділені на дві категорії: «сіяні» та «несіяні». До останніх, крім збірної Франції, були віднесені національні команди Швеції, Румунії та Ісландії.

«Ми зобов’язані грати і будемо грати. Непереможних команд не буває. І Францію можна обігравати, всі команди програють», – підкреслив Євген Селезньов.

Нагадаємо, що в Україні ще не визначилися з містом, в якому національна команда прийме збірну Франції. Матч Франція-Україна, запланований на 19 листопада, буде зіграно на стадіоні «Стад де Франс» у передмісті Парижа.

За матеріалами: sport.ua Фото: shahta.org

Читайте також: