fbpx
Політика

Біля Верховної Ради пройшов мітинг проти легалізації одностатевих відносин

Близько 150 українських громадян, які «сповідують традиційні погляди на сексуальну орієнтацію і сім’ю», сьогодні вранці біля стін парламенту вимагали виключити з проекту Угоди про асоціацію з Євросоюзом деякі пункти. Зокрема, йшлося про положення, в яких Україну зобов’язують легалізувати одностатеві відносини.

«Підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом у його сьогоднішньому вигляді означає прийняття Україною обов’язків копіювати європейську політику з підтримки гомосексуалізму», – розповів лідер організації «Любов проти гомосексуалізму», один з організаторів мітингу Руслан Кухарчук.

Крім того, він озвучив вимогу мітингувальників – виключити з проекту Угоди про асоціацію з Євросоюзом посилання на директиву 2000/78/ЄС. На його думку, ця директива діє в інтересах ідеології сексуальних меншин.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Учасники акції під Радою висловили переконання, що уряд України не бажає захищати традиційні сімейні цінності.

«Щоб захистити сімейні цінності, потрібно, як мінімум включити в Угоду про асоціацію з ЄС додаткові умови, які виключають застосування в Україні положень і директив європейського права, які зачіпають суспільну мораль та сімейне право, і стосуються "сексуальної орієнтації"», – заявив член «Батьківського комітету України» Олександр Скворцов.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

На його думку, інтегруючись у Європейський союз, офіційний Київ має право вимагати від Брюсселя захисту і збереження своїх базових цінностей. В Угоді про асоціацію з ЄС є деякі застереження з боку України, в яких йдеться про землеволодіння, нотаріальну практику та користування лісом. У цих застереженнях немає умов, які спрямовані на захист сім’ї та захист від «нав’язування гомосексуалізму» в країні.

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: