Уряд Азарова намагається перекласти всю відповідальність на своїх попередників – «УДАР»

 У партії «УДАР» заявили, що уряд Азарова бореться з кризою виключно шляхом політичних заяв, при цьому також намагаючись перекласти відповідальність за всі біди на своїх попередників. Крім того, всупереч реальній ситуації, чиновники продовжують твердити про «покращення».

У повідомленні «УДАРу» говориться, що будь-яку критику на свою адресу чиновники сприймають надзвичайно болісно і просять не політизувати ситуацію.

«Здається, вони забули, що відповідно до Конституції та законів України, парламент здійснює парламентський, тобто політичний, контроль за діяльністю уряду», – зазначили в партії.

Related Post

Крім того, в заяві політсили говориться, що для того, щоб чиновники не думали про «політизацію», а про економіку, досить навести цифри Арбузова та інших «реформаторів», які на ділі свідчать про ефективність їх діяльності.

«Падіння ВВП України спостерігається вже четвертий квартал поспіль. Скоротилися обсяги іноземних інвестицій та промислового виробництва», – зазначили в партії.

В «УДАРі» вважають, що уряд повинен вирішувати проблеми соціально-економічної кризи професійно, а не робити політичні заяви, прикриваючи тим самим свої дії.

Leave a Comment