fbpx
Політика

Уряд Азарова намагається перекласти всю відповідальність на своїх попередників – «УДАР»

 У партії «УДАР» заявили, що уряд Азарова бореться з кризою виключно шляхом політичних заяв, при цьому також намагаючись перекласти відповідальність за всі біди на своїх попередників. Крім того, всупереч реальній ситуації, чиновники продовжують твердити про «покращення».

У повідомленні «УДАРу» говориться, що будь-яку критику на свою адресу чиновники сприймають надзвичайно болісно і просять не політизувати ситуацію.

Читайте також:  Новий піар-підхід до росту рейтингів в угорських праворадикалів

«Здається, вони забули, що відповідно до Конституції та законів України, парламент здійснює парламентський, тобто політичний, контроль за діяльністю уряду», – зазначили в партії.

Крім того, в заяві політсили говориться, що для того, щоб чиновники не думали про «політизацію», а про економіку, досить навести цифри Арбузова та інших «реформаторів», які на ділі свідчать про ефективність їх діяльності.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

«Падіння ВВП України спостерігається вже четвертий квартал поспіль. Скоротилися обсяги іноземних інвестицій та промислового виробництва», – зазначили в партії.

В «УДАРі» вважають, що уряд повинен вирішувати проблеми соціально-економічної кризи професійно, а не робити політичні заяви, прикриваючи тим самим свої дії.

Читайте також: