fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Ужгородку суд визнав винною у підробці документів про народження дітей

Прокуратура Ужгорода підтримала державне обвинувачення у кримінальній справі щодо 33-річної непрацюючої мешканки Ужгорода у підробці та використанні завідомо підроблених документів. Встановлено, що підсудна використала підроблені відомості про народження її неповнолітньою дочкою дітей. Про це УНН повідомили у прес-службі прокуратури міста Ужгорода.

У листопаді 2010 року, вищезгадана громадянка і її неповнолітня дочка подали до відділу державної реєстрації актів цивільного стану по місту Ужгороду медичне свідоцтво про народження дівчинки, яку насправді народила інша громадянка – 23-річна ужгородка М.

Читайте також:  СБУ і Нацполіція знешкодили на Прикарпатті наркосиндикат, який торгував важкими психотропами

У липні 2011 року дочка обвинуваченої народила першу дитину, однак разом з підсудною, у відділ державної реєстрації актів цивільного стану, подала свідоцтво про народження хлопчика, повідомивши, що це вже друга її дитина. Встановлено, що за допомогою фальсифікації документів, підсудна з дочкою прагнули неправомірно отримати більшу грошову допомогу у зв’язку з народженням другої дитини. Отже, дії підсудної кваліфіковано за ч. 4 ст. 358 КК України (використання завідомо підробленого документа). Обвинувачена під час судового засідання свою провину повністю визнала. Таким чином, підсудну визнали винною за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України та призначили їй покарання – штраф у розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Джерело: УНН

Читайте також: