fbpx
Шоу-бізнес

Ріанну вигнали з мечеті за відверту фотосесію

  Популярну співачку Ріанну вигнали з Великої мечеті шейха Заїда в столиці ОАЕ Абу-Дабі за відверту фотосесію. В адміністрації мечеті повідали, що Ріанна увійшла до мечеті через вхід, який не призначений для відвідувачів, і вела себе «недоречно і нешанобливо».

Адміністрація мечеті визнала фотосесію Ріанни надто відвертою. До слова, інцидент, інформація про який з’явилася лише тепер, стався ще минулої суботи.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Ріанна перебувала в Абу-Дабі з концертами. Співачка вирішила в приватному порядку відвідати головну пам’ятку міста – Велику мечеть шейха Заїда. Для візиту мечеті Ріанна вибрала облягаючий чорний комбінезон з капюшоном, який, як каже адміністрація мечеті, «швидше оголював, ніж приховував» фігуру співачки.

У дворі мечеті Ріанна вирішила сфотографуватися, проте пози для фото викликали обурення співробітників, які і зажадали від зірки негайно залишити територію. Також в адміністрації мечеті сказали, що візит Ріанни був приватним, і що вона не просила дозволу на фотосесію, що означає, що вона повинна була вести себе як  звичайний відвідувач.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Реакції самої Ріанни на критику поки не було. Проте співачка, незважаючи на засудження, вже опублікувала в соціальній мережі Instagram фотографію з мечеті.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: