fbpx
Політика

Родичі терористів також повинні бути покарані – Жириновський

  Лідер Ліберально-демократичної партії Росії Володимир Жириновський вважає, що необхідно залучати до відповідальності і родичів терористів. На його думку, такий крок дозволить зупинити злочинців.

«Посилювати режим… Стався теракт, всю родину – в табір на 25 років. Іншого шляху немає… Це зупинить певну кількість смертників. Вони все-таки люблять батьків», – заявив він.

За словами Жириновського, необхідно вживати найжорсткіших заходів у боротьбі з тероризмом, а саме – все переглядати і прослуховувати, не питаючи про це у громадян. Як вважає політик, якщо когось це не влаштовує, то нехай їдуть із країни.

Читайте також:  Словаччина - не Угорщина, а Фіцо далеко до Орбана

«Наплювати на вашу свободу. Держава – це безпека, і її треба забезпечувати будь-якими методами», – підкреслив лідер ЛДПР.

Також Жириновський виступає за ліквідацію всіх центрів підготовки бойовиків і вважає, що необхідно брати під контроль все населення, а особливо сім’ї, де є загиблий бойовик.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

Нагадаємо, що раніше Володимир Жириновський заявив, що Росії необхідно перейняти у Ізраїлю досвід боротьби з тероризмом і пообіцяв підняти це питання на «урядовій годині» в Держдумі 22 жовтня.  

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: