fbpx
Футбол

РФС: Збірна Росії не буде грати товариські матчі ні з Бразилією, ні з Іспанією

 За словами генерального секретаря Російського футбольного союзу Анатолія Воробйова, збірна Росії не буде грати в листопаді 2013 року товариські матчі ні з іспанською збірною, ні з бразильською. Про те, з національними командами яких країн росіяни зустрінуться в обов’язкових товариських зустрічах Воробйов не розказав, лише підкреслив, що суперники російської збірної на найближчі ігри визначаться найближчими днями.

 «Варіантів багато. Останнє слово за президентом РФС і Фабіо Капелло», – зазначив генеральний секретар футбольного союзу Росії.

 Нагадаємо, товариські ігри повинні бути проведені в дні, коли команди, що зайняли другі місця в групах, гратимуть стикові матчі за право взяти участь у чемпіонаті світу, який пройде наступного року в Бразилії. Наступні товариські зустрічі російська збірна проведе в березні 2014 року.

 Інформація про те, що національна команда Росії зіграє 15 листопада о ОАЕ товариський матч з суперниками з Бразилії, з’явилася в розкладі на офіційному сайті ФІФА в середині поточного місяця. Пізніше ці відомості були видалені.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: