Розгляд євроінтеграційних законопроектів не можна затягувати – Кличко

 Під час виступу в сесійній залі Верховної Ради України 22 жовтня, лідер фракції «УДАР» Віталій Кличко заявив, що не можна затягувати розгляд євроінтеграційних законопроектів. Як зазначив політик, сьогодні становище України стає все більш ризикованим, і відповідальність за це лежить на владі.

За його словами, було багато розмов про євроінтеграцію, і українська влада хвалилася, зображуючи із себе «локомотив», який мчить до Європи, але тепер робить все для того, щоб зірвати підписання Угоди.

Віталій Кличко підкреслив, що влада нарешті повинна зрозуміти, що не можна взяти на себе зобов’язання перед Європою, а потім не виконати їх.

Related Post

«Я вже неодноразово говорив: питання виборчого правосуддя – не поле для ігор. Президент має достатньо підстав і важелів, щоб звільнити Юлію Тимошенко і поставити крапку в інтризі, яка непристойно затягнулася», – заявив лідер «УДАРу».

Також він звернув увагу на те, що в порядку денному на цей тиждень немає жодного євроінтеграційного законопроекту. За словами Кличка, влада лише розповідає про їх підготовку, але боїться внести в зал, оскільки хоче прийняти їх без обговорення.

Як вважає депутат, влада хоче ухвалити їх не для того, щоб досягти європейських стандартів, а лише для задоволення власних інтересів.

Leave a Comment