Правоохоронці, що спостерігали за побиттям колеги на Матвіївському ринку столиці, отримали реальний термін

Нікулінський суд столиці визнав колишніх співробітників правоохоронних органів Володимира Черезова та Юрія Лунькова винними в недбалості. Нагадаємо, що інцидент стався на московському Матвіївському ринку, коли співробітники правоохоронних органів не заступилися за свого колегу. Обвинувачених засудили до року колонії загального режиму.
 
За матеріалами слідства, неналежне виконання Черезовим і Луньковим обов’язків співробітника правоохоронних органів дозволили Магомеду Расулову завдати ударів їх колезі – співробітнику карного розшуку. Обидва правоохоронці вважали за краще не втручатися в події і продовжували спостереження за побиттям з боку.
 
"Бездіяльність так званих співробітників правоохоронних органів, дозволили Магомеду і Халімат Расуловим поводитися, подібно господарям цієї невеликої ділянки столиці. Саме обвинувачені, нічого не зробивши, допустили публічне побиття їхнього колеги і товариша Антона Кудряшова, а після чого вони також дозволили подружній парі безперешкодно покинути місце події", – коментує ситуацію один з представників Слідчого комітету.
 
Сам інцидент стався 27 липня. Поліцейські на Матвіївському ринку столиці скоїли спробу затримання передбачуваного гвалтівника неповнолітньої дівчинки Магомеда Магомедова. В ході операції з затримання оперативників оточили працівники ринку. У вельми агресивній формі 20-25 осіб зажадали негайно відпустити затриманого Магомедова. Один з захисників напав на правоохоронця і вдарив кастетом в голову. Незважаючи на те, що на місці події перебували й інші правоохоронці, порушник зміг без проблем покинути ринок. Вже пізніше він був затриманий. Після події слідчими було порушено кримінальну справу щодо правоохоронців-колег постраждалого поліцейського.

 

Related Post

Затримали чоловіка, що пробив череп поліцейському на Матвіївському ринку (відео):

За матеріалами: dni.ru

Leave a Comment