fbpx
Футбол

Ліга чемпіонів 3-й тур. «Мілан» – «Барселона», «Арсенал» – «Боруссія» та інші матчі вівторка

Сьогодні представники груп Е, F, G і H зіграють свої матчі в рамках третього туру групового раунду Ліги чемпіонів. Найчастіше, саме матчі третього і четвертого турів, де пари команд грають один з одним вдома і в гостях, стають визначальними в подальшому розподілі підсумкових місць у групах, а тому ці поєдинки дуже цікаві.

У групі Е румунський клуб "Стяуа" вдома прийме швейцарський «Базель», а в гості до «Шальке» приїде лондонський «Челсі». У «Базеля» і «Челсі» в даний момент по три очки, а тому перемоги сьогодні дозволять цим командам наздогнати лідера «Шальке», що має в своєму активі шість очок. Відзначимо, що «Шальке» і «Челсі» раніше вже грали один з одним у Лізі чемпіонів. Було це в сезоні-2007/2008. У Гельзенкірхені команди зіграли внічию 0:0, а в Лондоні команда Романа Абрамовича виграла з рахунком 2:0.

У групі F «Арсенал» вдома прийме дортмундську «Боруссію», а «Наполі» приїде в гості до «Олімпіка». «Арсенал» і «Боруссія» грали один з одним у Лізі чемпіонів-2011/12. Лондонці вдома виграли, а поєдинок у Дортмунді завершився внічию. «Арсенал» з шістьма очками лідирує в групі, а у «Боруссії» і «Наполі» в даний момент по три очки. «Олімпік» поки що не зміг набрати очки на груповому етапі Ліги чемпіонов-2013/2014.

У групі G зіграють «Порту» – «Зеніт» і «Аустрія» – «Атлетико». Про важливість протистояння португальського і російського клубів ми розповідали раніше. Що ж до матчу «Аустрія» – «Атлетико», то явним фаворитом цієї пари виглядають іспанці, які у разі перемоги зроблять величезний крок на шляху до плей-офф нинішньої Ліги чемпіонів.

У групі Н сьогодні зіграють «Селтік» – «Аякс», а італійський «Мілан» на «Сан-Сіро» прийме каталонську «Барселону». «Селтік» і «Аякс» грали один з одним у третьому відбірковому раунді Ліги чемпіонов-2000/2001. Тоді в груповий раунд пройшов «Селтік». У даний момент у «Аякса» одне очко, а «Селтік» поки що очок не набрав і тому поєдинок дуже важливий для обох клубів.

Матч «Мілан» – «Барселона», безумовно, є центральним поєдинком вівторка в рамках третього туру групового етапу Ліги чемпіонів. Ці команди грають один з одним у Лізі чемпіонів досить-таки часто і кожен матч італійського та іспанського грандів цікавий по своєму. Можна не сумніватися, що й сьогодні команди продемонструють футбол високого класу. Зазначимо, що в Україні пряма трансляція матчу «Мілан» – «Барселона» запланована на телеканалі «2+2». Поєдинок розпочнеться о 21:45 за київським часом.

Читайте також: