fbpx
Шоу-бізнес

Леді Гага домовилася з колишньою асистенткою

  Леді Гага уклала мирову угоду зі своєю колишньою подругою і помічницею, яка звинувачувала співачку в невиплаті гонорару за більш ніж шість тисяч  годин понаднормової роботи.

Згідно з інформацією, що з’явилася, адвокати Леді Гаги та її колишньої помічниці Дженніфер О’Нілл звернулися до суду з проханням закрити справу через досягнення домовленості. Сума, про яку домовилися сторони, на жаль, не називається. Згідно з умовами угоди, Дженніфер О’Нілл зобов’язується надалі не вимагати від Леді Гаги ніяких компенсацій.

Нагадуємо, що слухання в цій справі мало розпочатися 4 листопада.

Дженніфер О’Нілл працювала помічницею Леді Гаги з 2009 до 2011 року. Дівчина подала позов до суду проти популярної співачки в грудні 2011 року. Вона виставила рахунок за неоплачену співачкою понаднормову роботу, заявивши, що фактично вона була змушена перебувати поруч із співачкою цілодобово і забезпечувати її всі потреби. Дженніфер О’Нілл вважала, що Леді Гага недоплатила їй майже 360 тисяч доларів за роботу в період з лютого 2010 року до березня 2011 року, а також 19,2 тисячі доларів за їх коротке співробітництво в 2009 році.

До слова, Дженніфер О’Нілл і Леді Гага були подругами і сусідками на Манхеттені до того, як співачка прославилася в 2008 році.

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: